OM PER HELGE
Manden bag DJØF MED LØG(N)
Per Helge har optrådt som professionel komiker og historiefortæller siden 2008. Han fik sit gennembrud i 2013 med comedy-showet Djøf med Løg(n) om det absurde bureaukrati i store virksomheder og organisationer. Siden har han optrådt for udsolgte huse på teatre i hele Danmark og til private arrangementer i virksomheder og organisationer. Per Helges nye show Djøf med Løgn II har premiere på Bremen den 8. oktober 2015.

Du kan læse mere om Per Helge i Berlingskes portræt, eller i Djøfbladets artikel om Djøf med Løg(n).

I efteråret 2014 optrådte Per Helge på det Kongelige Teater i spoken word forestillingen ”Det Store Skuffejern” om den moderne mands udfordringer. Det Store Skuffejern er skabt sammen med rapper Per Vers og poetry slammer Peter Dyreborg. Skuffejernet skal på turne i foråret 2016. Læs mere om skuffejernet her.

Per Helge har skrevet to romaner: Thrilleren Mailstorm om overvågning på Internet og den politiske satire SPIN om kommunikationsbureauernes indtog på Christiansborg. Bøgerne genudgives som e-bøger i 2015.

Per Helge har også skrevet manuskript til teaterforestillingen ”Logoland after Dark” om det kommercialiserede børneliv og skrev og medvirkede i forestillingen Oliver med et Twist på Nørrebro Teater med bla. Rune Klan.